Børnemodel til reklame og lookbook

Vi søger børnemodeller

Vi er stolte af at præsentere vores modelcasting for børn. Vores mission er at opdage og fremme unge talenter inden for underholdningsindustrien og modeverdenen. Her kan læse om hvad du kan forvente som forælder eller guardian, og hvordan vi arbejder med vores børnemodeller inden for reklamefoto.

Børnemodel i weekenderne

Vores casting proces er omhyggeligt udviklet for at identificere de mest talentfulde og lovende børnemodeller. Vi leder efter børn i alderen fra spædbørn til teenagere, som udstråler charme, naturlig udstråling og professionalisme. Her er nogle af de trin, vi følger:

Vi opretholder en åben og ærlig kommunikationskanal med forældre og værger for at sikre, at alle parter er informerede om opgaver, audition og skolefravær. Disse shoots vil oftest ligge i weekender.

Kontakt os her 

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores casting bureau som børnemodel eller ønsker at vide mere om vores tjenester, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og tage imod nye ansøgninger.

Translate »