Fitnessmodel

Fitnessmodel til reklame.

Vi caster fitnessmodeller til alle typer markedsføringsopgaver, fra fotokampagner til magasiner over al slags markedsføring af fitnessprodukter og -firmaer. Leder du efter en veltrænet fitnessmodel, finder du mænd og kvinder i deres bedste form i vores modelarkiv.
Alle vores fitnessmodeller er professionelle, punktlige og engagerede. De er motiverede til at få deres styrker til at nå ud til dit publikum og præsentere din kunde eller produkt med et sundt og veltrænet look, som du kun finder hos ægte sportsfolk.

Sport & fitness model til fotoshoots 

Fitnessmodeller kaldes også sportsmodeller og er en modelkategori for sig, da du ikke kan fake at være i god form. Det kræves derfor, at du er flot fit og veltrænet for at blive fitnessmodel – og meget gerne muskuløs. Ofte ser man, at de store verdenskendte sportstøjskæder profileres af kendte og prisvindende fitness- og bodybuilderudøvere. Men fitnessmodeller er ikke nødvendigvis skåret efter samme kam som bodybuilders og fitnessguruer, mere end de er modeller med flot tonede kroppe, der er i rigtig god form.

Er du trænnet nomk til at være fitnessmodel?

Lever du for fitness, og kan du godt lide at vise dine muskler frem foran et kamera, har du måske det, der skal til for at blive vores næste fitnessmodel. Som fitnessmodel kan du blive castet til at præsentere sportstøj eller sportsudstyr til alt fra et sportstøjskatalog til en sportskampagne eller et sportsmodeshow for kendte eller upcoming brands.

Bliv professionel fitnessmodel

Der er ikke de samme målkrav til fitnessmodeller som til fotomodeller. Hos en fitnessmodel er kroppens udseende vigtigere end dens mål, og derfor har alder ingen betydning, selvom de fleste modeller, vi caster, er i alderen 20-40 år. Både kvindelige og mandlige fitnessmodeller skal være slanke og i form med tonede muskler, de skal se sunde ud og være attraktive og have et smukt smil, der appellerer til et bredt publikum.

Præcis og punktelig?

For at blive repræsenteret i vores modelarkiv som fitnessmodel forventer vi, at du udover at være i synligt god form, er fleksibel og professionel. Det betyder, at du er punktlig og motiveret, når du bliver tildelt en opgave, og at du er udadvendt og mestrer din krop og dens muligheder.

Translate »