Glamour model

Glamourmodel / Lingerimode / Undertøjsmodel /

Glamourmodeller til alle typer markedsføring af undertøj & lingeri.

Vi har modeller til alle typer markedsføringsopgaver, deriblandt også glamourmodeller. Leder du efter en iøjnefaldende og forførende undertøjsmodel, kigger du det rette sted. Vores lingerimodeller har det ekstra sassy Vogue-look, der indfanger blikket fra beskueren. De kan præstere en undertøjsreklame for en bomuldstrusse med samme passion og sex-appeal som satin frembringer, samtidig med at de er professionelle og forstår at samarbejde.

Hvad kræver det at blive glamourmodel?

Du skal hverken have en bestemt højde eller vægt for at blive lingerimodel, men du skal være myndig og have et betagende ansigt, der kan forføre et kamera. Derudover er der ingen krav, hverken til din krop eller dit udseende.

De fleste undertøjsmodeller, der castes til modeljobs, er i alderen 20-30 år. Og som alle andre typer modeller, skal du være professionel, udadvendt, punktlig, engageret og motiveret og kunne dine positioner for at blive vores næste glamourmodel.

Erfaring er en fordel.

Derfor skal du have det godt med dig selv som glamourmodel. Du skal være tilpas med din krop og med at udstille den i stillinger, der til tider kan lede tankerne hen på sex. Det siger sig selv, at du ikke kan være genert, at du skal have det fint med nøgenhed, og så skal du kunne stole på din krop. Bliver du castet til en fotoopgave, kan det foregå ude på en location eller i et studie. Der kan altså være mere eller mindre opmærksomhed omkring optagelserne. Det og meget andet skal du kunne abstrahere fra som professionel glamourmodel. Ofte skal undertøjsmodeller også kunne holde nogle anstrengende positioner over tid, og fordi kroppen er næsten afklædt, er det især vigtigt, at du har kontrol over dig selv, din krop og dens muligheder.

Er du vores næste glamourmodel?

Glamourmodel, lingerimodel eller undertøjsmodel; kært barn har mange navne, og du har set dem i en badetøjsreklame, i et mandemagasin og på køleren af en udstillingsbil. Fælles for betegnelserne er, at en glamourmodel præsenterer lingeri eller badetøj til et modemagasin, under et lingeri-modeshow eller i forbindelse med en event, og at selvom det handler om et produkt eller nogle delikate beklædningsgenstande, er det oftest bare modellen, vi ser.

Translate »