Hårmodel

Hårmodel for hårprodukter & frisørersalooner

Vi caster alle typer hårmodeller fra hele farvepaletten; uanset om du leder efter et fyldigt mørkt hår, et smukt blankt kobberhår, et flænsende sølvgråt hår eller et krøllet hår med spræl, så har vi et arkiv med hårmodeller, der vil kunne matche opgaven. Vores modeller kan stille op til alt fra messer og shows til magasinforsider.

Kunne du tænke dig at blive hårmodel?
Som hårmodel er der ingen krav til din alder, højde eller vægt. Det eneste, der er relevant, er dit hår. Er det mørkebrunt, lyst, rødt eller sort? Vi caster hårmodeller med et stærkt og fyldigt hår, der er villigt til at undergå en forvandling.

Som hårmodel kan du komme til at sidde model for professionelle hårprodukter, på frisørmesserne vil producenterne gerne have fremvist deres produkter og vise deres umiddelbare effekt. I andre sammenhænge skal du sidde hårmodel for førende frisører og professionelles frisørelever, der vil give dig en komplet make-over til en magasinforside, foran et publikum eller i en intern undervisningssammenhæng.

Har du et flot hår?

Det handler alt sammen om hår, men som hårmodel skal du forvente, at også din nakke og dine skuldre vil være i fokus. I forbindelse med foto-shoots vil det ofte være nakke og skuldre, der vil blive synlige, ud over hele eller dele af dit ansigt og så dit hår.

Hårmodeller kan blive antaget til dele eller hele frisørpakken. Du skal derfor være indstillet på, at du kommer hjem med en ny frisure med nye hårlængder, ny hårfarve, permanentet, krøllet eller glattet hår og helt sikkert med ny indsigt i styling-mulighederne for dit hår.

I nogle sammenhænge inkluderer en opgave som hårmodel farvning og retning af bryn og vipper, ligesom der kan være opgaver, hvor du vil få lagt en professionel makeup.

Er et nyt look lige det, du går og drømmer om, og har du håret, så leder vi lige nu efter nye hårmodeller i alle farvernuancer og længder.

Translate »