Promotion model

Promotionmodel, showmodel & eventpiger

Professionelle modeller til promotion og events. Vi caster modeller til alle typer events, arrangementer og messer. Når vi leder efter promotionmodeller og eventpiger, vurderer vi modellerne efter alder og udseende, men i lige så høj grad på om de har det, der skal til for at fremstå som en professionel showmodel. Vores modeller castes således også på baggrund af deres kvalifikationer inden for fx salg og deres erfaring med at samarbejde og arbejde selvstændigt.

Model på messer & events?

En promotionmodel er i bund og grund vært ved en messe, et firmaarrangement eller et show, og repræsenterer et specifikt produkt eller et firma i den forbindelse. Som ambassadør for et brand er man firmaets ansigt udadtil, og derfor handler showmodellens rolle om mere end blot at se godt ud: Det handler om at være præsentabel, om at have en god personlighed og om at kunne påtage sig de opgaver, man bliver stillet, og udføre dem efter bedste evne, uanset om det er opgaver, man skal udføre alene eller sammen med andre showmodeller.

Som showmodel skal man kunne lide at være omgivet af mange mennesker og have et tæt samarbejde med ligesindede kolleger. Shows varer oftest en hel dag og op til 10 timer, derfor kræver det en god fysik at være promotionmodel, uanset om du skal dele vareprøver ud eller flankere en bil til en biludstilling en hel dag. Alle modeller vil almindeligvis have en halv forberedelsesdag á 1-4 timer forud for en messeevent, hvor modellerne får klargjort deres outfit og look og bliver orienteret om opgaverne og ansvarsområderne.

Meld dig som eventpige!

Der er ingen krav til hverken din alder eller højde som promotionmodel, men der bliver oftest søgt på alder 18-25 år.

Har du det energien, er showmodel måske lige dig?

Den her type events kan være sjove, og de kan næsten minde om en festival: der er musik, mad og drikke, glade mennesker og højt humør. Den stemning kan godt smitte af. Nogle gange ønsker kunden måske at bidrage med lidt af et show til publikum, så hvis du har et ekstra talent, det kan være, du kan synge eller har taget timer som skuespiller, kan det sagtens vise sig at være en fordel.

Lønnen sættes efter kvalifikationer, så hold dig ikke tilbage, når du sammensætter dit cv. Der er gode indtjeningsmuligheder på grund af de lange dage (du aflønnes på timebasis), og som promotionmodel bliver du ofte booket som en del af et team.

Translate »