Typemodel

Typemodel til reklamer.

Vi brænder for typemodellerne, fordi det er her, der er allermest plads til rummelighed og diversitet. Derfor finder du en bred vifte af forskelligartede personligheder i vores modelkatalog.

Hvordan kan du blive typemodel?

Der er ingen krav om mål eller alder, der er kun krav om at være anderledes! Og du kan være anderledes, fordi du ser anderledes ud eller fordi du er flot piercet eller fordi du har en særlig stil kørende med dine tatoveringer. Du kan også være anderledes, fordi du kan lave et særligt udtryk eller er specielt god til at udtrykke følelser som glæde, forundring og forbavselse med dit ansigt. Du kan være anderledes og unik i kraft af dine naturligt brede hofter, din flotte barm eller dine kloge smilerynker. Du kan altså være anderledes for dine kurver, din styrke, dit grin eller noget helt uventet, som verden slet ikke har set endnu.

Der findes en hel verden af forskelligartede opgaver til typemodeller, fra typer som følger et “brand” til tøj på et billboard eller for en statist opstilling. Typemodellerne er blevet det nye rigtige, og vi er altid på jagt efter det helt unikke og særlige til vores kunder. Uanset, så leder vi efter unikke typemodeller, og hvis det er dig, så vil vi gerne se din portfolio.Kra

Fotomodeler med tatoveringer eller…

Vi leder efter typemodeller, der kan påtage sig en hvilken som helst modelopgave, fra lookbooks til fashionshows over markedsføringsopgaver til events. Spørgsmålet er, om du kan vælge, hvem der er skønnest? Vi har blik for det særlige og hylder det at være helt sin egen. Derfor er det vigtig modellen kan den type de repræsentere.

Alle vores modeller er desuden unikke holdspillere, der forstår at agere professionelt og samarbejde. Du kan derfor trygt booke en af vores typemodeller. Leder du efter et udtryk, som ikke er repræsenteret i vores arkiv, så tag fat i os. Vi er konstant på jagt efter den helt rigtige til vores kunder.

Er du enestående og passer som typemodel?

Du ser dem på reklamesøjler, i dit insta-feed og i dine modemagasiner: de unikke modeller, der skinner igennem med deres mellemrum mellem fortænderne, deres klædelige fregner og deres smukke, naturlige kurver. Måske ser du en af dem, når du kigger dig selv i spejlet? Vi er altid på udkig efter unikke typemodeller, der har personlighed fremfor en idealvægt, der har attitude fremfor normalhøjde, der har power og karisma fremfor ensartet hud og flot hår. Så har du altid fået at vide, at du er noget særligt? At dit udseende er one of a kind?

Translate »