Håndmodeller til reklamefoto

Håndmodeller til & film & reklamefoto

Har du brug for en fotogen håndmodel til at fremvise dine produkter med elegance, har vi udvalgt et repertoire af mande- og kvindehænder, der vil tage sig godt ud sammen med netop dit produkt.

Kvindelig håndmodel:
Vi leder altid efter hænder, der er elegante. Elegance ser vi oftest hos slanke hænder med lange, lige fingre. Dine hænder skal desuden have en jævn, ensartet farve og neglene skal være velholdte og symmetriske. Det er ofte tommelfingeren, der er mest synlig på billeder, og derfor skal netop din tommelfinger opfylde kriterierne om at være slank og lige, velplejet og ensfarvet med en pæn negl.

Mandlig håndmodel:
Som mandlig håndmodel skal du have jævne, ensfarvede hænder, og dine fingre skal være lange og lige. Desuden er det afgørende, at du har kortklippede negle. Ligesom det gør sig gældende for de kvindelige håndmodeller, vil din tommelfinger være særligt i fokus under et foto-shoot, og derfor er det vigtigt at den er velholdt og pæn.

Fælles for håndmodeller er, at det kræver tålmodighed og en vis styrke. Som håndmodel skal du nemlig kunne holde et produkt i den tid, det tager at få det helt rigtige billede i kassen – og castes du til en opgave, kan det betyde, at du på en opgave skal have kræfter til at løfte og holde en række produkter på den samme opgave. Det vil også sige, at du ikke må ryste eller komme til at ryste på hænderne som håndmodel, for så bliver billederne slørede.

Vil du være håndmodel?

Vi leder altid efter nye håndmodeller. Men til denne lidt krævende disciplin har vi i modsætning til vores øvrige modelopgaver, nogle meget specifikke krav til dig og dine hænder.

Det er nemlig ikke alle hænder, der egner sig som håndmodeller, da det er vigtigt at hånden ikke stjæler fokus på opgaven, men blot komplimenterer det produkt, som skal præsenteres.

Hvis du har en stabil hånd og synes, det kunne være sjovt at arbejde som håndmodel, skal du opfylde følgende kriterier:

Vil du være håndmodel?

Vi caster håndmodeller, der imødekommer de kvaliteter, som fotograferne altid leder efter, velplejede hænder med lange, lige fingre med flotte negle. Disse kendetegn egner sig nemlig bedst til fremvisning af produkter med hånden.

Translate »