Bikinimodel

Bikini modeler 18+

Bikinimodeller castes til at præsenterer produkter eller brands på en indbydende og lettere forførende facon. Opgaverne kan foregå i et studie eller ude på en location; men det varierer alt efter jobbet. Fælles for opgaverne er dog, at de kræver, at du tilmed er professionel, fleksibel og lydhør og ikke er bange for at vise dig frem. Professionel vil tilmed sige, at du kan møde op til rette tid på rette sted.

Dernæst kræves det af dig, at du som bikinimodel har lidt glamour. Du skal kunne vinde kameraets opmærksomhed og sælge varen med en god portion charme og attitude. Det er nemlig dig, der skal vinde publikums opmærksomhed og få dem til at se din vej. Derfor giver det sig selv, at du skal være modig, og have det godt med din krop og med dig selv, samtidig med at du har naturlig flair for at posere. Hvis du samtidig kan se sexet ud, uden nødvendigvis at blive vulgær, har du nøglen til at blive en god bikinimodel.

Har du kroppen som en bikinimodel?

Bikinimodeller er et mix mellem glamourmodeller og fitnessmodeller. Det betyder, at du ikke behøver været olympisk mester eller bodybuilder, men at det er et krav, at du er i god form. Som noget helt særligt for bikinimodeller er der fokus på, at du har skarpe skuldre og en slank mave. Du behøver dog ikke være specielt tynd, derimod er det mere interessant, at du ser sund ud og har en flot udstråling – og så skal du kunne lide at fremvise din krop.

Bliv bikinimodel

Bikinimodellerne hos os har både udstråling og veltrænede kroppe og står klar til at sælge dit produkt eller repræsentere dit brand med deres tonede kroppe og gode udseende. Skal du bruge en bikinimodel til en forside, et katalog eller en særlig event, har vi helt sikkert vedkommende i vores arkiv.

Vores bikinimodeller er castet efter deres fysik og deres karisma. I tilgift er de professionelle og forstår at udfylde rolle, når de bliver booket til en opgave.

Hvis du matcher vores kriterier, hører du fra os, så vi kan få dig inkluderet i vores modelarkiv som  bikinimodel opgave. Vi foretrækker du har tidligere erfaring.

Translate »